Nadal és una festivitat religiosa en la qual els cristians commemoren el naixement de Jesucrist. Se celebra el 25 de desembre de cada any. De fet, la paraula Nadal, com a tal, procedeix del llatí nativĭtas, nativātis que significa ‘naixement’.

Valors com la solidaritat, la unió, l’amor, la pau i l’esperança són més propis de l’època de Nadal, i es troben representats en moltes creences religioses. Així que siguis d’on siguis recorda somriure, pensar en els altres i intentar fer la pau amb les teves paraules i accions. Tot i que els temps que corren són molt difícils podem combatre’ls amb amor i unió, amb solidaritat i bondat.

Aquesta setmana als nostres centres com a la resta de cases del món, però una mica anticipat aquest 22 i 23 de desembre hem tingut l’honor de què ens visita el Pare Noel. Un any més el pare Noel en aquests temps difícils i complicats no s’ha oblidat dels nostres nens. Cap pandèmia impedirà que aquest personatge màgic pugui complir el seu compromís amb els infants dels nostres centres.

El pare Noel o Santa pels amics, ha visitat els nostres centres regalant la il·lusió i un somriure a tots els nens. La visita també ha alegrat als pares i a tots els adults, ja que no oblidem que tots portem un nen a l’interior i no l’hem de perdre mai.

Bones festes i cuidem-nos molt. Recordem que seguim vius i valorem que podem gaudir un any més en aquest planeta. Que mai s’esborri el somriure dels vostres rostres. Perquè el més important que tenim és tot allò que no és material.

Socio Habitatge us desitja Molt Bones festes i Molt Bon Nadal!