Tots els nostres usuaris van gaudir de les festes amb molta alegria i il·lusió. Per a molts eren el primer Nadal, any nou i reis, un descobriment a una cultura nova i tradicions noves. A més, el dia 12 de gener els nostres alumnes amazigh d’Algèria i el Marroc van celebrar, amb molta alegria, l’any nou amazigh, i van explicar a classe als seus companys què és l’any nou berber, una tradició molt antiga que se celebra al nord d’Àfrica cada 12 de gener per rebre l’any nou.

Per a la festa de l’any nou amazigh les usuàries algerianes i marroquís es van pintar les mans amb henna com a símbol de celebració, alegria i bellesa.

Als nostres centres, les usuàries magrebines són grans artistes en tatuatges amb henna i sempre en les dates de les seves celebracions, ens fan gaudir del seu gran art.

Les festes tradicionals són un gran mitjà de comunicació, aprenentatge i convivència. Aprenem cada dia l’un de l’altre. Començarem l’any nou amb molta força i nous projectes d’aprenentatge. Per a nosaltres és de gran interès que els usuaris aprenguin l’idioma per a facilitar la integració i la vida quotidiana.

Per l’interès dels nostres alumnes busquem eines d’aprenentatge que s’adaptin a les vostres necessitats i capacitats, adaptant-nos a la demanda de cadascú.