Celebrem l’arribada de l’estiu amb una sortida educativa al Recinte Modernista de Sant Joan. Una tarda inoblidable on obtenim un gran aprenentatge sobre la història de l’antic hospital de Sant pau, una joia única a la història i dins de la sanitat a Barcelona, Catalunya i al món sencer. Els nostres alumnes van gaudir de passejar per l’Avinguda Gaudí fins a la Sagrada Família, una gran meravella de l’arquitectura modernista catalana.

Amb els nostres alumnes celebrem l’arribada de l’estiu explorant les festes populars com són la llegenda de la festa de Sant Joan, la nit més curta de l’any, intensa i ben divertida. Aquesta màgica nit de Sant Joan està lligada, a una tradició mil·lenària, a grans fogueres, salts, nits de sorra i platja, reunions d’amics i dir adeu a tots els mals records tirant-los en forma de paper al foc.

De cada tradició aprenem molt i aprofitem per nutrir als nostres usuaris i fer que comencin l’estiu amb somnis nous en un país que ells estan descobrint. Les sortides educatives són una gran eina i una forma molt útil, atractiva i enriquidora d’ensenyament i aprenentatge fora de l’aula. La millor capacitat d’adquisició de coneixements de forma visual i que millora el procés d’aprenentatge didàctic, cultural i social. Aquesta visita és la millor manera de conèixer a fons el Recinte Modernista i passejar pels diferents pavellons i jardins del recinte descobrint la bellesa única de l’arquitectura.