Per descobrir els orígens de l’arbre de Nadal hem d’emplaçar-nos al segon i tercer mil·lenni AC.
En aquella època, els pobles indo-europeus, que s’expandien per Europa i Àsia, celebraven el naixement del Déu de la fertilitat, adornant un arbre perenne, en dates molt properes al Nadal Cristià.

A mida que aquests pobles s’anaven evangelitzant, els Cristians van anar adquirint aquesta tradició, però transformant el seu significat per celebrar el Nadal i el Naixement de Jesús. I amb el transcurs del temps es va adquirir el costum d’adornar l’arbre de Nadal amb llums, llaços, garlandes, etc.

Socio Habitatge Nadal

L’arbre de Nadal modern que ara coneixem prové de l’Alemanya de finals del segle XVI, costum que ben aviat es va expandir per tot el món. A Espanya l’arbre de Nadal va arribar a principis del segle XX.Des de Socio Habitatge volem que les famílies es sentin molt ben acollides amb el millor clima festiu, no només coneixent una mica d’història i cultura, sinó també intercanviant històries, costums i posant en pràctica la imaginació i l’enginy. Ha sigut així com cadascun dels centres ha anat engalanant el seu arbre de Nadal. Per molts de nosaltres el 2020 ha sigut un any molt difícil, i per aquest motiu, és ben segur que tots rebrem amb gran il·lusió i esperança els bons desitjos que ens arribin durant aquestes festes.