El diumenge 23 d’octubre va ser la 18a edició del Festival Sopes del Món Mundial, organitzada per l’Associació 9barris Acull i en col·laboració amb el Districte de Nou Barris.
Vàrem participar fent una sopa típica del Senegal. Nostres alumnes vam tenir l’oportunitat de preparar la sopa als espais habilitats pels organitzadors i vam rebre ajuda d’alguns veïns.

La nostra sopa va tenir un gran èxit i una gran acollida per tots, rebent moltes felicitacions que ens varen omplir de gratitud i joia.

Els nostres alumnes estaven molt contents de poder participar-hi i formar part de la comunitat i de fer barri entre tots.

Aquestes activitats són un gran mitjà d’aprenentatge de l’idioma, la cultura, la convivència i la integració.Les nostres classes són una gran eina per ensenyar l’idioma, ensenyar a llegir i escriure i també facilitar la integració i la bona convivència en la nova societat d’acollida.

Una gran participació multicultural on els nostres alumnes aprenen i ensenyen també la seva cultura i gastronomia tradicional, un gran pas a la integració i la comunicació.