Espai per a les famílies.
 Fa algunes setmanes vam començar amb un nou projecte per a les famílies, on es puguin plantejar diferents situacions que succeeixen amb els seus fills, les característiques evolutives a cada edat, eines per ajudar a superar problemes i optimitzar el temps junts.
Alhora sorgeix aquest projecte de la demanda i necessitat d’explicar un ofici o professió a la resta de famílies. Per això es brinda un espai per organitzar tallers, vídeos o cites per explicar i ensenyar en allò que són experts, a la resta de les persones de la casa.
 Comencem amb una usuària odontologia al seu país que realitzo una xerrada amb recomanacions per a la salut bucal en nens.
En segon lloc amb una altra usuària experta en tall i confecció al seu país, que ens va donar un taller de com confeccionar una bossa de mà o bossa de compres.
Per últim un altre usuari ens realitzo una tarda d’automaquillatge natural, per aprendre a maquillar-nos de manera simple i correcta tots els dies, hidratant la pell i fent una rutina saludable.
Seguirem treballant tot aquest any amb aquest nou projecte que va portar molt optimisme i una mirada productiva per fomentar l’autoestima, el creixement personal i dur a terme una criança més tranquil·la, còmoda i fàcil.