Amb alegria i molta il·lusió, el Pare Noel juntament amb la mare Noel han visitat els nostres centres.

Els Nens i les nenes acompanyats dels seus pares esperaven l’arribada del Pare Noel amb impaciència, per fi el coneixeran, el tocaran i l’abraçaran. El gran somni i la il·lusió de tots els petits.

Els nens de tots els centres esperen amb il·lusió la visita del pare i la mare Noel, tot i que els més petits tenien una mica de por del pare Noel per la seva barba blanca i llarga que duia a la cara de tots.

En els seus rostres es reflectia sorpresa, alegria i il·lusió. Un somni fet realitat.Per fi, els somnis s’han fet realitat. Els més petits estaven espantats, però la mama Noel afectuosa els animava i ballava amb ells.Els somnis sempre es poden complir i més a Nadal.

El pare Noel no s’ha oblidat dels nostres nens i res impedirà que aquest ésser màgic pugui complir el seu compromís.Papa Noel ha visitat els nostres centres regalant la il·lusió i un somriure a tots els nens. La visita també ha alegrat als pares i a tots els adults, ja que no oblidem que tots portem un nen a l’interior i no l’hem de perdre mai.

El pare Noel va transmetre els desitjos i missatges de tots els seus éssers i familiars.En els nostres centres s’ha complert els desitjos de tots.Molts nens portaven les seves cartes i dibuixos preparats pel pare Noel.

Tots els nens des dels més petits als més grans, han passat un moment màgic. Conèixer al pare Noel ha estat un regal i un sac ple d’il·lusió.Tots el miraven amb ulls de sorpresa, es llençaven als seus braços, volien tocar la seva llarga barba.

Tots els nens i adults han gaudit de la visita de Pare Noel i la Mare Noel, han ballat i menjar chuches.
Tots tenim bons desitjos i esperança perquè el 2023 tingui una mica de màgia per a aconseguir els nostres somnis, rebre tot l’amor que necessitem i per Nadal més que mai.Santa ens ha deixat un gran missatge, sempre hi ha un regal molt especial per a regalar a la gent que estimem i que volem que tinguin un gran somriure al rostre.

Carregats d’il·lusions, arribarem on vulguem. Mai de la vida deixeu de somiar i de creure, en primer lloc, en vosaltres mateixos i estimeu als que us envolten, la vida s’ha de gaudir i l’amor sempre és el bon camí.

Els adults necessiten l’energia dels infants i que els més menuts recordin que és el més important a Nadal: passar temps junts.

Bon Nadal a tothom!