La visita a la Basílica era un regal únic i molt valuós per a les usuàries del centre, poder sentir-se turista per un dia i gaudir de la gran meravella de Barcelona i del món, contemplada per barcelonins i gent d’arreu. I el gran premi: una visita guiada on se’ns explicava cada detall.

Vàrem gaudir de la cultura arquitectònica, dels colors i de molta història. Els inicis de la Sagrada Familia es remunten al 1882, quan va ser dissenyada pel famós arquitecte modernista Antoni Gaudí. És, sens dubte, l’obra més rellevant del modernisme català i, després de la Basílica de Sant Pere del Vaticà, l’església més visitada del continent europeu.

Aquesta visita ha sigut una oportunitat d’or per a viatjar en el temps i la història de Gaudí, i de tots els grans arquitectes i artistes que n’han participat en la construcció des dels seus inicis fins al dia d’avui. Una jornada inoblidable on hem fet volar la nostra imaginació entre el passat, el present i el futur, i on hem tingut la certesa que la gran bellesa de la Sagrada Família, i el gran somni de Gaudí, reflectit a cadascun dels seus racons, romandrà en el temps durant generacions.