Durant el dia d’ahir vam tenir la gran oportunitat de visitar el Poble Espanyol. Es tracta d’un museu arquitectònic a l’aire lliure ubicat a la muntanya de Montjuïc. Aquest recinte compta amb 49.000 metres quadrats i reprodueix 117 edificis, carrers i places de tot Espanya.

Nomès entrar, ens van enlluernar els paraigües penjats de tots colors, vam recorrer els carrers d’Andalusia, la Muralla d’Àvila, la plaça Major i moltes estructures més.

L’espai està dividit per zones geogràfiques: centre (Castella i Extremadura); nord ( Galícia , Cornisa Cantàbrica i Aragó); Mediterrani (Catalunya, Llevant i Balears) i la Zona Sud (Murcia i Andalusia).

A part dels tallers d’artesanies amb possibilitat per participar-hi, s’hi pot visionar un curt audiovisual en 3D de 9 minuts, on es mostra les festes típiques de cada comunitat, com ara La Mercè, la Tomatina, Les falles Valencianes, Les curses de braus i moltes coses més.

En resum, va ser una experiència fantàstica per a les famílies dels centres de Poble Sec i Gran Via, ja que van poder conèixer una mica més la història del país que els ha acollit.

Donat l’èxit d’aquesta sortida, continuarem coneixent altres espais interessants de Barcelona.