Aquesta setmana treballarem l’arbre dels desitjos per al 2021 amb els nens dels diferents centres, en conjunt amb la professora de castellà que també ho treballa amb els adults.
Comencem conversant que esperem per a aquest nou any que comença i que és el que ens agradaria concretar en les nostres vides, sens dubte van aparèixer molts desitjos que eren generals per a tots com l’amor, la pau, el treball, una llar pròpia, que se’n vagi la covid, però… També van aparèixer ocurrències molt divertides dels més petits com: que m’estimi una companya de col·legi, un trineu per la neu per si neva a Barcelona, dormir molt i un munt d’ocurrències espontànies més!
Tot aixó va fomentar poder crear grans rondes de debats a l’hora de dibuixar i escriure-ho en l’arbre.

En acabar cada família pren una foto i es proposa que l’any que ve en la mateixa data s’observessin per veure quins desitjos es van complir i quins no.

Des de Sociohabitatge és una forma d’estimular el progrés de voler fer coses positives, així fomentar diferents aspectes com: una bona comunicació, tolerància, empatia i convivència en els centres.

Anem per tos i més 2021!