Amb l’arribada de l’estiu, la calor, la platja i els nens de vacances, les classes fora de l’aula són molt útils per a sortir a descobrir Barcelona.

Una ciutat plena d’història, tradicions i oci.Classes molt divertides i també un gran mitjà d’aprenentatge a l’aire lliure.

Sortir i descobrir tots els recursos que hi ha a la ciutat.Aquestes classes poden ser molt nutritives per a la salut emocional i social dels nostres alumnes.

L’aprenentatge basat en l’experiència és la nostra principal font de coneixement.

Aquest aprenentatge és una cosa que ocorre en el món real, tangible i el món real ens facilita l’aprenentatge i anima als alumnes de valorar el treball en grup, també descobrim la gran curiositat de conèixer millor el seu entorn i el seu nou món.

Gaudir, crear, innovar i aprendre” és el nostre gran objectiu amb els nostres alumnes.

Portar la classe fora de l’aula, ens permet trobar milers d’oportunitats per a “fer que els conceptes de l’aprenentatge siguin reals i rellevants en posar-los en un context real”. A més, assenyala que pot ser especialment útil, ja que suposa una gran oportunitat per a ajudar els alumnes a desenvolupar-se.

Adoptar noves idees d’aprenentatge i valorar a proporcionar un ambient natural i creatiu.A gaudir de l’estiu i recordeu beure aigua i protegir-vos del sol!

Una alumna del Perú molt emocionada al costat d’altres usuaris d’aquest país ens va explicar que el dia de Sant Joan és molt important a la selva peruana, ja que és un costum i preparem plats típics, balls i gaudeixen del dia en família. Celebren al riu de l’Amazònia, perquè tenen com a creença que aquest dia Sant Joan baptista va ser batejat.

Per molts la festa de Sant Joan és un gran record i es fan celebracions al país d’origen. Als centres celebrem aquesta revetlla amb diferents activitats.Aquesta setmana hem realitzat una xerrada sobre la història de Sant Joan, hem parlat de la cuina i els plats típics, el menjar més tradicional d’aquest dia.La gran estrella és la coca de Sant Joan que actualment es presenta en moltes varietats: n’hi ha amb fruita, pinyons, chicharrons i farcides de crema o amb nata.

Les festes populars tradicionals per als nostres alumnes és un gran aprenentatge cultural, una gran mirada per a conèixer millor al país d’acollida i per descobrir la seva història, les seves tradicions, la música, la gastronomia, un recurs per a integrar-se més en un idioma i cultura desconeguda.

Animem a tots per a gaudir de la revetlla de Sant Joan, celebrar el solstici l’estiu i en pocs dies la celebració de la festa del xai per als musulmans.Bona revetlla de Sant Joan a gaudir-la amb prudència i alegria.