Aquesta setmana ha estat intensa i plena d’il·lusió i somnis!!! Com a tota llar, les dates nadalenques conviden a posar llum i color per tot arreu i també animen a fer pinya, a celebrar el tancament d’un any, encetar-ne un de nou i, sobretot els més menuts, preparar el llistat infinit de desitjos per tal que el Pare Noel vingui carregat de regals per a tothom!

Als diversos centres, el nadal ha arribat amb uns avets que totes les famílies i infants han decorat dia a dia amb entusiasme. Podeu veure aquest collage on llueix la dedicació, el temps i l’amor que cadascú ha aportat en aquestes creacions nadalenques.

Totes les persones han fet diverses manualitats artístiques, originals i úniques, amb el toc personal de cadascú i han quedat així de fantàstics els arbres de nadal, omplint les llars d’esperança i molta vida!!!

Lluny de casa seva, del seu país i les seves tradicions però alhora acompanyades entre si pels més propers i els companys de llar, viuen amb eufòria l’arribada de les festes. Sembla que aquests dies que vénen endavant estaran replets d’emoció!!!