Aquesta vegada, les famílies dels centres Roca i Batlle, Gran Via i Feliu i Codina han gaudit d’un dia meravellós, ple de diversió i alegria.

Per tal de començar el recorregut, ens trobem molt d’hora a la plaça Catalunya i desde aquest punt tan centric, comencem l’aventura. Agafem els ferrocarrils catalans fins al peu del funicular en aquest punt, pugem al funicular fins a la parada on hem d’agafar el bus de barri.

La primera atracció va ser l’Hotel Krüeger, on va`rem haver de fer una mica de cua. Val a dir què, una vegada dins l’animadora Sociocultural no va ser la més valenta ja que cridava bastant. Tot seguit, vam visitar el vaixell pirata, la muntanya russa, els troncs d’aigua, les hamaques voladores, l’avió, la sínia i el carrusel. Si més no, vàrem visitar totes les atraccions disponibles del parc.

Totes les famílies van gaudir d’un dia fantàstic i es van mostrar molt agraïdes d’haver tingut la oportunitat de conèixer un lloc tan mervellós i divertit com aquest.
Des del nostre equip de Socio habitatge seguim treballant per trobar llocs tan interessants i amens per satisfer l’interès de les famílies, per conèixer nous indrets i que al mateix temps puguin gaudir d’aquestes sortides en família.

Seguim doncs, sumant moments màgics, plens de records feliços. És la nostra missió i la nostra meta.