Des de Sociohabitatge i el projecte de pisis d’autonomia, entenem la nostra feina com un acompanyament quotidià i de cures personals, mitjançant una intervenció horitzontal, tant per part nostre com seva, fent partícip a totes les persones que vulguin, siguin com siguin, vinguin d’on vinguin i tinguin l’edat que tinguin.

Aquest acompanyament implica donar veu a les persones i escoltar les seves propostes. Una de les seves propostes va ser dur a terme activitats per aprofitar els espais verds dels quals disposem en els nostres equipaments residencials i ens semblava una oportunitat perfecta per tenir un espai de cures i d’unió.

Moltes residents són de diferents països i pensem que hem de trobar coses en comú entre elles. Una d’aquestes coses, és l’enyorança als seus països de residència. Així que amb més raó creiem que branda’ls-hi aquest espai, podem treballar moltes coses. La primera és la que tinguin els espais que disposen en les millors condicions. La segona, és que moltes d’elles tenen experiència treballant al camp o han tingut hort/jardí a casa i era quelcom que enyoraven i l’última, però no menys important, és que mitjançant el menjar podem connectar amb la nostra cultura i compartir-la amb la resta.

Així que mitjançant aquest taller d’hort i jardineria, a part de tenir un bonic jardí amb flors de colors i olors dolços, també gaudim d’un espai on les nostres fruites i verdures creixen dia a dia i podem veure amb els nostres ulls els fruits que dóna el nostre treball, mai millor dit. Una vegada les fruites hagin crescut, farem un taller de cuina amb aquests aliments, no només per promoure una dieta saludable, sinó per compartir i apropar la nostra cultura i ser el més autosuficient possible.

Moltes residents són de diferents països i pensem que hem de trobar coses en comú entre elles. Una d’aquestes coses, és l’enyorança als seus països de residència. Així que amb més raó creiem que branda’ls-hi aquest espai, podem treballar moltes coses. La primera és la que tinguin els espais que disposen en les millors condicions. La segona, és que moltes d’elles tenen experiència treballant al camp o han tingut hort/jardí a casa i era quelcom que enyoraven i l’última, però no menys important, és que mitjançant el menjar podem connectar amb la nostra cultura i compartir-la amb la resta.

Així que mitjançant aquest taller d’hort i jardineria, a part de tenir un bonic jardí amb flors de colors i olors dolços, també gaudim d’un espai on les nostres fruites i verdures creixen dia a dia i podem veure amb els nostres ulls els fruits que dóna el nostre treball, mai millor dit. Una vegada les fruites hagin crescut, farem un taller de cuina amb aquests aliments, no només per promoure una dieta saludable, sinó per compartir i apropar la nostra cultura i ser el més autosuficient possible.