El museu de Barcelona – MUHBA, està situat a la plaça del Rei, un racó màgic de Barcelona on els alumnes van gaudir molt al visitar-lo.

La plaça del Rei té un encant especial que ens transporta a una Barcelona d’una altra època i amb moltes històries i anècdotes. Els alumnes varen gaudir de dues tardes màgiques visitant el MUHBA, museu de Barcelona.

El MUHBA va ser inaugurat l’any 1943. És el museu de la ciutat de Barcelona i està dedicat a la conservació, documentació, divulgació i exposició del patrimoni històric de la ciutat per als nostres alumnes és una gran oportunitat de conèixer la història de Barcelona, una ciutat d’acollida des de l’època de la prehistòria fins avui. Una ciutat on descobrir totes les meravelles històriques d’aquesta meravellosa i completíssima ciutat.

Al museu hi ha moltes eines digitals destinades a comunicar d’una forma gràfica el coneixement sobre el creixement i l’evolució urbanística de la ciutat al llarg de la seva història. A través d’infografies i diferents materials audiovisuals i interactius ens ensenyen d’una manera més activa y visual.

A més a més, els alumnes van pujar fins al mirador emocionats per la bonica vista a la Via Laietana i la plaça de Rei imaginant com era Barcelona en aquells temps. Projectan-se en el passat i deixant volar la seva imaginació cap a un altre època.

Passejant pel barri gòtic de Barcelona els alumnes varen descobrir la història de la construcció i la bellesa de la catedral de Maria del Mar, una arquitectura única amb la qual es van quedar encantats. Una joia de l’arquitectura gòtica catalana.

A més a més,també vam visitar el mercat de la Boqueria, totes les seves paradetes, i les formes i colors que el conformen. Un espai ple de textures i productes d’arreu del món. La Boqueria és un lloc icònic de Barcelona i és un mercat conegut en l’àmbit mundial. Està ubicat al centre de la ciutat comtal (Les Rambles).

Caminant pels diferents carrers del mercat varen poder repassar els noms de la fruita i verdura, mai no havien vist tantes varietats exòtiques de productes de diferents països del món.

També ens vàrem parar davant del teatre del liceu, vam poder admirar la gran bellesa i arquitectura des de les portes del teatre. Probablement el teatre més famós a Barcelona, a Europa i el món.

Passejant per les Rambles vam gaudir i conèixer llocs molt famosos i importants a Barcelona com el palau del president de Catalunya i el palau de l’actual alcaldessa. Una tarda inoblidable plena de molt aprenentatge lingüístic, cultural i històric.