Els nois del centre de Weyler van inaugurar la primera sortida de l’any 2023 al camp de FC Barcelona, un gran regal dels reis mags molt somiat i desitja’t per tots els alumnes, un somni fet realitat.

Els nostres alumnes de petits somiaven en viatjar a Espanya i ser futbolistes i veure en directe el camp on jugaven els seus ídols, van explicar a classe. Van obrir els seus cors i varen explicar els seus desitjos i somnis d’infantesa, seguien els partits, i coneixien el nom dels jugadors, Messi el gran líder, pura passió, un futbolista sense límit.

Abans de la sortida al camp varem aprofitar per preparar una classe sobre la història del FC Barcelona i la seva cultura. Els alumnes estaven molt animats i tenien molta informacions després de fer una recerca. Van explicar a classe que volien ser de petits i com es projectaven quan van néixer la seva gran passió al futbol i al FC Barcelona, jugaven al camp pensant un dia passar el gran estadi de Barcelona,

Un debat molt interessant amb els nostres alumnes i volem agrair a la fundació FC Barcelona de fer realitat els somnis dels nostres alumnes. Aquesta sortida es quedarà gravada per sempre a la història de vida de cadascun dels nostres alumnes amb orgull i molta felicitat.

Tots tenim dret a somiar.