Aquest article és una petita entrevista a Jhon’d Salas Fasabi, artista peruà.

Què t’inspira a realitzar aquestes obres?
La naturalesa és infinita i ens ofereix formes i colors molt seductors.

Quins materials utilitzes?
Reciclo, des d’elements naturals, fulles, branques, pedres, etc, fins a elements que apareixen en el nostre món quotidià i que normalment tirem a les escombraries.
A Barcelona cauen fulles dels arbres, les quals es poden convertir en una peça delicada i atractiva, motivant a sensibilitzar a les persones que la vida està en totes les parts i que alguna cosa que veiem sense simple, es pot convertir en bell.

Quant temps inverteixes a realitzar una peça?
Normalment trigo uns 3 o 4 dies. Quan trobo un material que m’agrada l’observo i penso durant alguns dies que puc construir.

Et submergeixes en un procés creatiu, Ens comptaries una miqueta de què es tracta?
Quan trobem materials interessants, els netegem, els desinfectem, els toquem i anem a poc a poc familiaritzant-nos amb ells. Una vegada fet això, la imaginació comença a volar i iniciem a crear i a transformar els materials en interessants formes, que a poc a poc acaben convertint-se en elements decoratius.

Per a acabar, Jhon’d Què és l’art per a tu?
Quan m’endinso en un procés creatiu em sento lliure, puc oblidar-me de les preocupacions, de les situacions difícils que ens toca viure….Vol!

Moltes gràcies Jhon’d per dedicar-nos aquestes paraules i sobretot per mostrar-nos la teva manera de treballar tan creativa.