Per tal de cel·lebrar el primer any que, des de L’Animació Sociocultural estem organitzant les sortides amb els usuaris dels centres, avui us presentem la que hem fet amb centre Deià. Ens sentim molt il·lusionats i orgullosos de poder acompañar a totes aquestes persones ja que en aquest cas, es tracta de persones adultes i soles.
Després de treballar durant cert temps, en la recerca i creació de projectes orientats a trobar activitats que siguessin del seu interés, s’ha potenciat la nova proposta de l’animadora per triar nous indrets per poder visitar. El resultat de la votació va ser per majoria va decidir que fos la basílica de la Sagrada Família
Una vegada decidida la data, vam resevar totes les entrades tenin en compte també a totes les persones que malgrat la seva mobilitat reduïda, considerem que han de participar, sempre acompanyades pel personal que calgui.

Així va ser i així ho vam fer , no només gaudir d’ una sortida guiada i meravellosa , on vam poder conèixer la història des dels seus inicis, també vam conèixer la història d’ Antoni Gaudí i moltes de les seves construccions. Tanmateix, durant aquesta sortida també vàrem poder gaudir d’una xerrada tranquila i molt interessant, prenent un café en un dels bars de la zona.

Els participants van arribar al centre amb l’equip d’acompanyament molt feliços i amb un munt de coses boniques per recordar. Aquest tipus de projectes són els que cada dia fa la nostra feina diferent, amb gent compromesa i disposada a construir vincles que millorin la qualitat de vida de les persones als nostres centres.
Gràcies a tots els participants per confiar en nosaltres amb el compromís per part nostre de continuar treballant per oferir propostes engrescadores.